TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Zit je in de problemen en heb je snel geld nodig? Dan kan SBS6 je vanaf 5 mei van dienst zijn. Vanaf die datum start Geld maakt Gelukkig, gepresenteerd door Sandra Schuurhof. Hierin helpt het studiopubliek iemand met financiële problemen.

Fiks bedrag

In elke uitzending van het programma doen drie mensen hun verhaal. Zij vertellen waarom juist zij dringend geld kunnen gebruiken, waarbij een deskundig panel ze hierover aan de tand voelt. Dit panel probeert aan te tonen of het geld dringend nodig is, maar ook wie de oorzaak is van de problemen. Eigen schuld dikke bult of domme pech?

Het honderdkoppige publiek is vervolgens aan de beurt. Per persoon hebben de toekijkers honderd euro te besteden. Ze mogen dit bedrag aan het einde van de uitzending geven aan de deelnemer die het het meest gegund wordt. De totale tienduizend euro (of een deel hiervan) kan goed besteed worden.

Acuut

“Veel Nederlanders ondervinden de gevolgen van acute geldproblemen,” zo meent SBS6 in een persbericht. “De voorbeelden lezen we dagelijks in de krant: mensen die hun baan zijn kwijtgeraakt en hun huis met verlies moeten verkopen, mensen die hun inkomsten zien teruglopen door de veranderende economie.”Geld maakt Gelukkig start op bevrijdingsdag en wordt vervolgens elke werkdag uitgezonden. De uitzending op SBS6 begint om 20.00 uur.


Vorige artikel
Woensdag verkiezingsdag
Volgende artikel
Boer Willem in de politiek

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...