TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Boer Willem kan zich opmaken voor een carrière in de politiek. De 'homoboer' van Boer Zoekt Vrouw is woensdag tot raadslid gekozen bij de gemeenteraadsverkiezingen. De komende vier jaar kan hij op het pluche gaan zitten namens GroenLinks in zijn woonplaats Lochem. "Een hele leuke uitdaging, ik heb er erg veel zin in".

Geweldig

Zoals de BZV-kijker menigmaal heeft kunnen zien, spreekt Willem Beekman op zijn unieke en enthousiaste manier. Vandaag ook met de lokale pers over zijn uitverkiezing voor de milieupartij. "Ik heb gelijk mijn ouders gebeld. Ze vinden het geweldig," meldt hij Omroep Gelderland. "Wat groen is moet groen blijven en daar ga ik me hard voor maken," zo vat de boer zijn strijdwijze samen. Ook wil hij meer toeristen naar Lochem trekken door een ecologisch karakter aan het dorp te verbinden.

Nieuwe weg

Sinds oktober van het afgelopen jaar is Beekman eigenlijk geen boer meer. Toen stopte hij met zorgboerderij De Vijfsprong. Toen hij rond die tijd door de Telegraaf werd geïnterviewd had hij nog een ander carrièrepad op het oog dan de politiek. "Het lijkt me erg leuk om mij in te zetten voor een natuurbeschermingsorganisatie of om een eigen bedrijfje te beginnen als adviseur."

Een partner heeft Willem Beekman trouwens nog niet gevonden. "Die liefde, die komt nog wel", aldus de hoopvolle ex-boer.


Vorige artikel
Bedelen voor je centen?
Volgende artikel
"Jongen" voor Lieke van Lexmond

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...