TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Lieke van Lexmond kan met een goed gevoel op de bank ploffen bij de start van het nieuwe seizoen van Expeditie Poolcirkel. De 32-jarige presentatrice maakte gisteren bekend zwanger te zijn en ziet donderdag (21.30 uur) de eerste aflevering van het ijskoude programma op RTL5.

Lekker weg

De presentatrice gaat het dan ook rustiger aan doen de komende tijd. In Spits blikt ze terug op een drukke periode. “Als ik een tijdje hard heb gewerkt, dan ga ik graag op een 'uitrustvakantie'. Dat heb ik de laatste jaren vooral gedaan. Maar in de toekomst staan er weer actievere vakanties op de planning,” zo zinspeelt ze op een minder druk werkleven.

Hoewel het niet erg fanatiek klinkt, geeft ze ook een voorbeeld van hoe ze graag weg wil zijn. “Ik ga vooral vaak met mijn partner en familie op vakantie. Dan huren we bijvoorbeeld een leuk huisje op Terschelling en fietsen we lekker over het eiland.”

Voorgevoel

Van Lexmond is nu driekwart jaar samen met de drie jaar oudere Bas van Veggel. Hoewel sommige koppels langer de tijd nodig hebben om een baby te kunnen verwachten, beseffen ze erg bevoorrecht te zijn nu het zo snel gaat. “Het is ons gegund want ik was meteen zwanger," zo wordt ze geciteerd in de Telegraaf. "We zijn zó dankbaar met zijn tweeën. Ik wilde bijna zeggen met zijn drieën, haha! Mijn gevoel zegt dat het een jongetje wordt."


Vorige artikel
Boer Willem in de politiek
Volgende artikel
Leren drinken met BNN

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...