TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De makers van Sterren Springen vervangen twee van de drie juryleden van het programma. Alleen sportcoach Frans van de Konijnenburg behoudt zijn plek in het panel. De overige twee leden worden vervangen door Inge de Bruijn en een nog onbekende derde.

Vakantie

De Bruijn is er content mee dat SBS6 haar heeft gevraagd. "Ik vind het een hele eer. Ik heb vaker meegedaan aan tv-programma's, maar nog nooit als jurylid." De oud-zwemster is al eens eerder gevraagd te jureren, maar toen was De Bruijn wegens een vakantie niet beschikbaar.

De meervoudig olympisch kampioene (40) kan uiteraard goed zwemmen, maar heeft met reden nooit een carrière als schoonspringster gehad. Ze heeft namelijk hoogtevrees. "In Amerika moest ik van mijn coach van de tien meter-toren springen, daardoor kan ik me wel goed inleven in de kandidaten, denk ik."

Kandidaten

'Bekende' Nederlanders als Lucia Rijker, Sylvia Geersen, Femke Meines en Anna Alicia Skliasen doen mee aan het duikprogramma. Een andere deelnemer, Marijke Helwegen, gaf onlangs in het AD aan dit wel spannend te vinden. De koningin der verbouwingen volgt om deze reden een dieet van noten, vijgen en dadels. “Krachtvoer”, zoals ze dat zelf omschrijft.

Sterren Springen is vanaf 5 april te zien op televisie. De show begint om 20.00 uur op SBS6.


Vorige artikel
PEC-NEC woensdag live bij Veronica
Volgende artikel
Waku Waku 2.0

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...