TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Paul de Leeuw gaat vanaf komende april een quiz presenteren op RTL4. In het nieuwe programma 'Het Zijn Net Mensen' bekijkt hij dierenfilmpjes, waarna er vragen moeten worden beantwoord. Na zijn mindere seizoenen bij de publieke omroep en het mislukte avontuur in België moet dit zijn loopbaan weer schwung geven.

Apenkooi

De Leeuw krijgt assistentie van teamcaptains Marc-Marie Huijbregts en Richard Groenendijk. Zij zien samen met de deelnemers fragmenten waar dieren grappig en soms ook menselijk gedrag vertonen. Groenedijk kwalificeerde het programma in Boulevard als een modern Waku Waku. Dat is, voor de jongere lezers onder ons, een programma uit de vorige eeuw, waar presentator Rob Fruithof in een oerwoud-decor zo'n beetje hetzelfde deed.

Alles mag

Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL 4, is uiteraard blij met de aanwinst: "Hiermee heeft RTL 4 er opnieuw een titel bij en samen met het eveneens nieuwe 'Alles Mag op Vrijdag' levert dit straks een compleet nieuwe vrijdagavond op. Dit programma is met Paul, Marc-Marie en Richard vol humor en amusement, maar de kijker doet ook meer kennis op over de natuur.” Het Zijn Net Mensen is vanaf vrijdag 25 april te zien op RTL4. De uitzending begint om 20.30 uur.


Vorige artikel
Inge de Bruijn jurylid schoonspringen
Volgende artikel
Films, films, films bij Veronica

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...