TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ook aankomende mei wordt het weer Meimaand Filmmaand bij Veronica. Dit betekent 31 dagen vol humor, actie en premières op de zender. Dit gaat om oude bekenden als Pirates of the Caribbean, maar ook om nieuwe films. Namen als 21 Jump Street, Battleship, Haywire en Safe krijgen bijvoorbeeld hun debuut op televisie.

Thema

Dit jaar heeft de zender op elke dag een ander soort film op het programma. Zo wordt de maandag besteedt aan komedies, met onder meer de eerste twee films van de Hangover-trilogie. Maar dus ook 21 Jump Street. Hierin spelen Channing Tatum en Jonah Hill twee politieagenten die undercover gaan als scholier om een drugsbende op te rollen. Een garantie voor ongemakkelijke situaties, want de middelbare school is niet meer zoals het vroeger was.

Knallers

De dinsdagen zijn gereserveerd voor de zogenaamde Blockbusters; films met een ongekende populariteit in de bioscopen en in het buitenland. Voorbeelden hiervan zijn Battleship, waar Rihanna in meespeelt, en Haywire, die gemaakt is door dezelfde regisseur als Ocean's Eleven.

Donderdag wordt het avontuur ingezet. Dan 'draait' bijvoorbeeld Treasure Island, waar Jim Hawkins (Toby Regbo) een schatkaart vindt die hem in de wereld van de piraten brengt.

Zaterdag

Op zaterdag is het een one man-show op Veronica. Dan draait het om de films van Jason Statham. Deze Brit staat bekend om zijn rollen in de harde actie- en misdaadfilms. In een hiervan, Safe, speelt hij een voormalig topagent die een twaalfjarig meisje tegen het kwaad moet beschermen.


Vorige artikel
Waku Waku 2.0
Volgende artikel
Oude sprookjes in nieuw jasje bij Telekids

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...