TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Telekids komt met een nieuw programma: 'Het Mysterie van…'. Hierin lossen de speurders Iris en Milo elke aflevering mysteries rond sprookjes op. Hierop volgt een spelshow, waar ook kinderen in een spannende speurtocht terechtkomen. Het programma is vanaf 14 april te zien op RTL8.

Verrassend

Het programma (6+) richt zich op bestaande sprookjes. Sietske van der Bijl, de actrice die Iris speelt, meent dat deze desondanks en verrassende wending hebben: “De nieuwe mysteries zijn gebaseerd op verschillende sprookjes en verhalen uit de Efteling. Door de verrassende twist die er aan wordt gegeven, hierdoor weet je nooit van te voren hoe het afloopt,” zo zegt ze in een persbericht. De andere hoofdrollen worden ingevuld door Edo Brunner en Leendert de Ridder.

Spel

Aansluitend op de dramaserie volgt er een spelshow. Hierin strijden twee klassen tegen elkaar, gerepresenteerd twee kinderen. Patrick Martens presenteert deze show, die op zaterdag extra groot uitpakt. “De show zit vol energie, we spelen veel verschillende spellen, zowel actie- als denkspellen. Het is te gek dat we het in de Efteling opnemen, als er ergens een magische wereld is, dan is het daar wel. Als je mee doet aan 'Het Mysterie van…' beland je echt in een andere wereld.”, aldus Martens.


Vorige artikel
Films, films, films bij Veronica
Volgende artikel
Ramptoerisme met goede bedoelingen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...