TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Heb je een wankel bedrijf? Hulp is onderwerg. In het nieuwe Werk Aan De Winkel (BNN) zullen de jonge ondernemers Olcay Gulcen en Frank de Ruwe slechtdraaiende bedrijven een duwtje in de goede richting geven. Want dit is nodig.

Vastgeroest

De economische crisis is een veelgehoord excuus voor een slechtdraaiende winkel. Hoewel het best een oorzaak kan zijn, worden er nog wat redenen vergeten op te noemen. In de eerste aflevering van het programma staat kinderkledingwinkel Harlekino centraal. De zaak in Rosmalen is met zijn te volle kledingrekken en slechtgeverfde muren niet bepaald het toonbeeld van een modern consumentenparadijs. Het is nu of nooit om veranderingen te maken: de 22 jaar oude winkel staat op het punt om failliet te gaan.

Open deur

Gulsen, een self made-woman en eigenaar van kledingmerk Supertrash, helpt graag met het vinden van oplossingen om de deuren van Harlekino open te houden. Al valt dit niet mee met de concurrentie van bijvoorbeeld webwinkels of 'concullega's' op betere locaties: “Het is een enorme klus maar o zo bevredigend om ondernemers in nood te mogen helpen,” zo zegt ze op de website van BNN. Werk Aan De Winkel begint donderdag 10 april om 22.20 uur op Nederland 1.


Vorige artikel
Oude sprookjes in nieuw jasje bij Telekids
Volgende artikel
'Smaakpolitie terug op televisie'

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...