TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Er wordt momenteel gewerkt aan een vernieuwde versie van De Smaakpolitie. Het hygiëne-programma dat sinds 2002 op de televisie was, heeft potentie om nog jaren door te gaan. Dit zegt Rob Geus vrijdag tegen BNR. “Op dit moment zijn wij met de zender (SBS6, red) aan het overleggen over de Smaakpolitie 2.0.”

Tweede leven

Geus ziet uitbreidingsmogelijkheden voor het programma, want na twaalf jaar kent de kijker het oude concept wel. Er is, zo zegt hij, meer te doen dan bij restaurants langsgaan: “Denk eens aan hotels, maar ook buiten de horeca, bijvoorbeeld bij de mensen thuis. We gaan kijken of we daar iets nieuws uit kunnen halen.” Op dit moment wordt De Smaakpolitie alleen nog in België uitgezonden.

Bedrijf

Het is niet zo dat de voormalig chef-kok zich thuis zit te vervelen. Sinds het begin van het programma werkt hij regelmatig als hygiëne-controleur bij grote bedrijven als Shell en Dirk van den Broek. Vanaf nu gaat hij dit doen onder de paraplu van een nieuw bedrijf, genaamd De Keus van Rob Geus. De 'rechercheur' zal niet anders over een bedrijf oordelen nu hij hiervoor wordt betaald. “Bedrijven kopen op deze manier geen keurmerk, slechts een samenwerking met mij.”


Vorige artikel
Ramptoerisme met goede bedoelingen
Volgende artikel
'RTL5 pest pesters'

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...