TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


PVV-politicus Dion Graus heeft zondag nogmaals benadrukt een rol te willen spelen in Flikken Maastricht. Dit deed hij in het programma 'Jinek', waar hij te gast was. De acteerklus was hem twee jaar geleden op televisie beloofd, maar heeft hij nog steeds niet kunnen verzilveren. “Ik laat het er niet bij zitten,” zegt hij strijdbaar.

TV-kapper

Hoofdrolspeler Victor Reinier knipte toen bij wijze van weddenschap een aantal lokken af van zijn markante kapsel. Graus mocht als tegenprestatie een rol als dierenagent spelen in de TROS-politieserie. “Victor en ik hebben toen een contractje gemaakt,” zo blikt de politicus terug: “Maar het schijnt dat mensen van hogerhand dit hebben tegengehouden. Maar het contract is er en ik heb een tegenprestatie geleverd, dus ik wil die rol van dierenagent spelen.”

Bewijs

Graus heeft de afgeknipte lokken -het 'bewijs'- nog altijd bewaard. “Als ik zie dat een sigaretje van Pim Fortuyn nog bijna tweeduizend euro heeft opgebracht, waarom niet? Als het geld oplevert voor de dieren, dan zou ik dat heel mooi vinden.” Tijdens de uitzending hebben zich geen enthousiaste kopers gemeld.

Dion Graus heeft al eens contact opgenomen met de makers van Flikken Maastricht, maar werd naar eigen zeggen afgewimpeld. Hij gaat ze nu een aangetekende brief schrijven.


Vorige artikel
'RTL5 pest pesters'
Volgende artikel
Ben jij Linda de Mol?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...