TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De pruiken kunnen weer uit de kast. Vanaf zaterdag start RTL4 met de spelshow Typisch Carlo & Irene. Hierin strijden bekende Nederlanders om als beste te kunnen imiteren. Dit doen ze met de met de nodige show die wij van de zender kennen.

Spelletje

Na jarenlang De TV Kantine te hebben gemaakt spreken Irene Moors en Carlo Boszhard best een woordje mee in imitatie-land. Nu kunnen ze zich echter niet meer verschuilen achter een typetje, maar moeten ze toekijken hoe bekend Nederland dit gaat doen. Deze krijgen punten voor succesvolle verkleedpartijen en goed geïmiteerde stemmen.

Doen ze dan helemaal niets? Ok, toch wel. In een filmpje tussendoor gaan de twee 'Telekids' verkleed als een BN'er de straat op. Daar doen ze voor hoe een professionele imitatie eruit ziet. Trappen de argeloze voorbijgangers in deze vermommingen? Of zien ze wel wie hen voor de gek houdt?

Teams

Irene Moors kijkt uit naar het programma: “De imitaties uit De TV Kantine worden veel nagedaan, maar hoe doen bekende Nederlanders elkaar na in een persiflagestrijd?” De eerste aflevering begint op zaterdag 12 april om 20.00 uur op RTL4. Het team van Boszhard wordt dan gevormd door Leona Philippo en Ruben van der Meer. Moors gaat aan de slag met Kasper van Kooten en Gerard Ekdom.


Vorige artikel
PVV'er eist rol Flikken Maastricht
Volgende artikel
MAX houdt het hoofd er bij

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...