TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Omroep MAX heeft aankomende woensdag een thema-uitzending over hersenen. De ouderenomroep heeft tijd noch moeite gespaard om er een speciale avond van te maken. Samen met de Hersenstichting besteedt het aandacht aan persoonlijke verhalen, medische uitleg en muziek over dit lastige onderwerp.

Dichtbij

Hersenaandoeningen zijn dichterbij dan men denkt, zo zegt Omroep Max in een persbericht. Zo schijnen een op de vier Nederlanders hier last van te hebben door een beroerte, dementie of hersenletsel. De 57-jarige Marc aan het woord. Hij had een voorliefde voor sportauto's, maar wordt door twee herseninfarcten voortaan met een rolstoeltaxi vervoerd.

Meedoen

Tout bekend Nederland is gevraagd een bijdrage te leveren aan deze avond. Zo zijn onder meer Jan Mulder, Gerdi Verbeet en Rob Trip van de partij. Bart Chabot zal als verslaggever de laatste ontwikkelingen van het hersenonderzoek ontdekken.

Een onderwerp als deze moet ook wel een beetje cultuur hebben, zo moeten ze bij MAX hebben gedacht. Zodoende is er ook muziek. Paul Groot zingt het lied 'Het Te Late Einde' van de vorig jaar overleden zanger Maarten van Roozendaal. Jan Smit zal het, speciaal voor deze gelegenheid geschreven nummer, 'Eventjes Weg' ten gehore brengen. De uitzending is op 16 april om 21.25 uur op Nederland 1.


Vorige artikel
Ben jij Linda de Mol?
Volgende artikel
Hollands glorie in de muziek

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...