TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Maandag start de Belgische zender Canvas met een Amerikaanse dramaserie. Dit politieke schouwspel gaat over Tom Kane, de burgemeester van Chicago, die onlangs ziek geworden is. Tegen beter weten in probeert hij zijn carrière voort te zetten.

Afstand doen

Hij is al een tijdje actief in de politiek, maar zit nog vol met ambitie. Kane's volgende doel is het worden van de gouveneur van Illinois. Dan slaat het noodlot toe, want bij Kane wordt een vorm van dementie ontdekt. Deze ziekte is progressief en er is nog geen medicijn voor gevonden. Koste wat kost wil Kane aan de macht blijven en hij doet er ook alles aan om de ziektebeelden voor de buitenwereld te verbergen. Dit gaat steeds moeilijker.

Wennen

Voor veel televisiekijkers zal het wennen zijn om hoofdrolspeler Kelsey Grammer in een serieuze rol te zien. Grammer is vooral bekend door zijn rol in de komedieserie Frasier, waar hij jarenlang Dr. Frasier Crane speelde. Voor de 59-jarige acteur was dit dan ook letterlijk zijn eerste rol buiten bereik van de lachband. In 2012 won hij voor zijn rol in Boss gelijk een Golden Globe, voor beste drama-acteur.

Het eerste seizoen van Boss bestaat uit acht afleveringen. Deze zijn elke maandag om 23.15 uur te zien op Canvas.


Vorige artikel
DWDD'er stom bezig
Volgende artikel
'Stop met aandacht vermiste studenten'

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...