TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Er komt na dit seizoen een einde aan een instituut: Pauw & Witteman houdt er mee op. Althans Witteman, want Jeroen Pauw gaat met een eigen programma door. “Ik denk met veel plezier en warmte terug aan al die jaren van intensieve samenwerking met Paul Witteman,” aldus de jongste van de twee

Toekomst

Witteman raakte zo langzamerhand vermoeid van elke keer hetzelfde doen: “Na acht jaar en ongeveer 1200 uitzendingen merkte ik dat ik toe ben aan iets nieuws. Door al dat nachtbraken werd het voor mij op den duur ook te vermoeiend.” Helemaal verdwijnt het VARA-gezicht niet van de buis. Hij zal actief blijven voor Buitenhof en zijn eigen muziekprogramma starten: “Een lang gekoesterde droom.”

Jeroen Pauw krijgt een dagelijkse talkshow op de plek van het stoppende programma. Hoewel het voor de hand ligt dat hij iets soortgelijks gaat doen, is het nog onbekend wat dit precies is.

De opponent

Ook de concurrent heeft gereageerd op dit nieuws. Humberto Tan kijkt met respect naar wat Pauw & Witteman heeft gepresteerd. “Het is altijd een mooi programma geweest,” zo zegt de presentator van RTL Late Night tegen het AD. Of hij nu meer kijkers gaat trekken? “Ik maak me sowieso niet druk om kijkcijfers, ik probeer elke werkdag een boeiend programma neer te zetten. Pauw & Witteman heeft het acht jaar lang waanzinnig goed gedaan.”


Vorige artikel
'Stop met aandacht vermiste studenten'
Volgende artikel
Datingshow doet een jasje uit

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...