TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het lijkt er op dat de spanning er af is bij Adam Zoekt Eva. Het aantal kijkers van de meest opmerkelijke datingshow van de laatste jaren daalt, zo ziet ook presentatrice Nicolette Kluijver. “Het is beduidend minder,” zo bekent ze bij 100% NL.

Vrije val?

Zo'n 568 duizend mensen hebben dinsdag afgestemd op RTL5 om de naakte tortelduifjes te zien kennismaken op een onbewoond tropisch eiland. Eerder lag het aantal nog rond de 800 duizend. "Ik dacht eerst dat het door het voetbal kwam, maar de laatste keer was het toch ook echt minder," zegt Kluijver donderdag op de radio. "Maar de kijkcijfers zijn nog steeds wel goed."

Internationaal

De mindere resultaten zijn reden genoeg om na te denken over nieuwe invalshoeken. "Als er een tweede seizoen mag komen moeten we toch wel een spectaculair einde bedenken of een speciale twist," meent Kluijver, die verwacht dat het zover zal komen. Ze kon echter nog geen voorbeelden hiervan verklappen.

Ook gaan Adam en Eva hun heil buiten Nederland zoeken. Begin deze maand werd bekend dat het format is verkocht aan het buitenland. Tijdens de jaarlijkse televisiebeurs in het Franse Cannes is het versleten aan zenders in Duitsland en Frankrijk.


Vorige artikel
Pauw & Witteman stopt
Volgende artikel
Sterren Springen de ziekenboeg in

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...