TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het meedoen aan Sterren Springen brengt blijkbaar de nodige risico's met zich mee, zo is deze week weer gebleken. Eerder deze week kreeg juryvoorzitter Frans van de Konijnenberg een hartaanval, moest Dave Roelvink zich geblesseerd afmelden en nu heeft ook Britt Dekker een breuk opgelopen. "Shit, doormidden. Nu rechtzetten en vasttapen. Poep," zo zegt ze zelf op Twitter.

Ziekenhuis

De tv-persoonlijkheid had al een vermoeden dat het mis was toen ze haar teen had gestoten. "Ik wil jullie allemaal mega bedanken voor het stemmen! Helaas zit ik nu in het ziekenhuis met een misschien gebroken teen," zo voorspelde ze. Iets wat later door de arts werd bevestigd. Ze beschrijft hoe het is gekomen: "Ik maakte een vreugdedansje en toen haakte mijn teen achter een ijzeren paal. Die stond ineens naar rechts in plaats van recht vooruit."

Beetje beter

Maar de meeste aandacht is natuurlijk voor de juryvoorzitter. Inmiddels lijkt het beter te gaan met Van de Konijnenberg, zo laat deelnemer Jeffrey Wammes weten in Koffietijd. Sterker, hij heeft de ambitie om weer terug te keren in dit seizoen. "Frans wil zelf weer terug in de jury en tijdens de finale erbij zijn," zo zegt de turner. Tot die tijd wordt hij vervangen door muziekproducent Maurice Wijnen.


Vorige artikel
Datingshow doet een jasje uit
Volgende artikel
Badr Hari te gast in talkshow

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...