TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Aankomende dinsdag is Badr Hari te gast in RTL Late Night. Dan zal presentator Humberto Tan de gevallen sportheld een uur lang kunnen ondervragen over zijn bewogen leven. Hoe gaat hij om met de herrie rond zijn persoon? Kan hij zich nog op zijn sport concentreren? En bereidt hij zich al voor op een verblijf in de gevangenis?

Rumoer

Er was de afgelopen twee jaar een hoop heisa rond de kickbokser. Toen hij in 2012 tijdens Sensation White zakenman Koen Everink invalide sloeg ging het helemaal mis. Door de vele getuigen en de camerabeelden van een vluchtende Everink kon een rechtszaak niet uitblijven. Daar kwamen ook zijn andere vechtpartijen in het Amsterdamse uitgaansleven aan de oppervlakte. Als klap op de vuurpijl ging ook nog eens de relatie met een andere bekende naam -Estelle Cruijff- uit. Van de NOS tot RTL Boulevard, iedereen deed er verslag van.

Open boek

Een deel van het gesprek gaat over het boek van Hari, dat is geschreven door sportjournalist Maarten Bax. Eerder die dag heeft hij deze aan de pers gepresenteerd. Hij verteld hierin zijn versie van de gebeurtenissen en wat dit met hem gedaan heeft. De uitzending van Late Night komt dinsdag 22 april op televisie. Dit is om 22.30 uur op RTL4.


Vorige artikel
Sterren Springen de ziekenboeg in
Volgende artikel
'Rechts geluid' verstomd

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...