TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het is een beproefd concept, maar het werkt elke keer weer. Twee totaal verschillende karakters moeten samenwerken om een klus te klaren. Ondanks wat moeilijkheden in het begin, blijkt het een gouden team dat aan het einde van de film niet zonder elkaar kan.

Smokkel

In het geval van de film The Guard gaat het over de serieuze FBI-agent Wendell Everett en de lompe Ierse agent Gerry Boyle, die geen blad voor de mond neemt. Samen moeten ze een grote drugssmokkel stoppen, ter waarde van een half miljard dollar. Everet is weliswaar goed ingelicht over de criminelen, maar hij heeft Boyle nodig om door te dringen tot de plaatselijke bevolking. Deze houdt er een eigen taal op na en moet even wennen aan de huidskleur van de Amerikaan. The Guard is op 26 april te zien om 22.35 uur op Nederland 3.

Festivals

Op dezelfde dag, maar dan iets later, doet de jongerenomroep verslag van Paaspop. Namens BNN duikt Jan Versteegh het festivalseizoen in, iets wat de nieuweling maar al te goed bevalt: “In een tentje slapen, een tijdsplanning maken van wat je wilt zien en even het vakantiegevoel ervaren. Het festivalseizoen is heel hard afgetrapt op Paaspop!”, zo zegt hij in een persbericht. 'BNN presents: Paaspop' is op zaterdag 26 april rond middernacht te zien bij BNN op Nederland 3.


Vorige artikel
'Rechts geluid' verstomd
Volgende artikel
Deense trots in herfst op televisie

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...