TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Bij de KRO-NCRV staat gezelligheid voorop, zo lijkt het na afgelopen week. Zo gaat Arie Boomsma als extra loper aan de slag voor De Wandeling en is ook een ander presentatieduo samengesteld voor na deze zomer.

Laten lopen

Arie Boomsma krijgt deze job ter vervanging van Sander de Kramer. Wegens een virusinfectie moet de vaste presentator zijn wandelschoenen nog even in de kast houden en mist hij de start van het programma, waarbij de gasten lopend door de natuur worden geïnterviewd. Later het seizoen zullen de twee om en om een aflevering vullen. De Wandeling start op 6 september en is wekelijks om 18.30 uur te bekijken. Nederland 2 zendt het programma zaterdags uit.

Reisduo

Ook bij een ander succesnummer van de KRO-NCRV, Hello Goodbye, wordt een nieuwe presentator toegevoegd. Na een tussenjaar met Klaas Drupsteen mocht Joris Linssen weer terugkomen om het gesprek aan te gaan met reizigers op Schiphol. Dat was al bekend. Maar Linssen, die het eerder acht jaar alleen heeft gepresenteerd, krijgt nu assistentie van Yvon Jaspers.

Zij is blij met de nieuwe klus, die goed bij haar past. "De spontaniteit, het diepe contact met de mensen, de puurheid. Ik ben heel blij dat ik het weer ga presenteren," zegt ze op Nu.nl. "Als je een beetje nieuwsgierige presentator bent zoals ik, is Hello Goodbye natuurlijk het walhalla."


Vorige artikel
Ontspannen ramptoerisme bij SBS6
Volgende artikel
Zakendoen vanuit de achterbank

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...