TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een op geld beluste advocaat (Mickey Haller) krijgt in de film The Lincoln Lawyer een zaak die zijn leven drastisch veranderd: een 'simpele' mishandeling van een prostituee veranderd al snel in een ingewikkeld complot. De film is maandag in de late avond te zien op Net5.

Louche klanten

Matthew McConaughey speelt advocaat Mickey Haller. Hij is een listige advocaat met een louche klantenkring en een opvallende werkplek. Hij werkt namelijk vanuit de achterbank van zijn auto, een zwarte Lincoln. Uit het zicht van iedereen komt hij allerlei criminelen tegen die zwart betalen en overduidelijk schuldig zijn aan hun beschuldiging. Onder andere een criminele motorbende kan Haller tot zijn tevreden klanten rekenen.

Onschuldig

Als hij Louis Roulet tegenkomt, een rijke vastgoedhandelaar uit Beverly Hills, gebeurt er iets ongewoons. Roulet zegt dat hij onschuldig is aan het mishandelen van een prostituee en heeft veel geld over voor een advocaat die dit weet aan te tonen. Maar er is iets raars aan deze zaak. Het lijkt qua werkwijze op een zaak waarvoor een van Hallers vorige cliënten is veroordeeld.

Is dit toeval? Is Martinez onschuldig? Of is er nog een derde dader in het spel?

Naast McConaughey spelen ook Ryan Phillippe en Marisa Tomei een rol in deze film. The Lincoln Lawyer is maandag 23 juni te zien om 23.05 uur te zien op Net5.


Vorige artikel
Weer assistentie interviewprogramma
Volgende artikel
Zakken met 'vreten' voor Messi

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...