TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Hij is dit WK haast opvallender dan zijn naamgenoot: Messi, de teckel van Studio Brasil. Het huisdier van presentatoren Henry Schut en Hugo Borst loopt gedurende de uitzendingen veelvuldig door het beeld en toont zijn charme bij het vaderlandse publiek, zo merkt Borst op in het AD. “Iedere dag komen er zakken vol met vreten binnen, Nederland heeft Messi in zijn hart gesloten.”

Sfeer

De intentie van de programma-makers is gelukt: van het decors van Studio Brasil een huiskamer maken. Zowel qua uiterlijk als qua sfeer. Bank, televisie, borrelnootjes. “Hij beïnvloedt zeker de sfeer, die wat mij betreft rond een WK-programma nog nooit zo goed is geweest,” zo zegt Borst. “Ook buiten de uitzending houdt hij iedereen bezig, is hij altijd wel in voor een spelletje met de bal of een ander geintje.”

Naar de kroon

De reu (4) is ook in het dagelijks leven onder deze naam bekend, maar zijn baasje -een medewerker van het televisieprogramma- blijft liever buiten beeld. Inmiddels heeft het dier zijn eigen Facebookpagina, waar hij elfduizend 'likes' op heeft verzameld. Ook heeft hij inmiddels een Twitteraccount aangemaakt. Hugo Borst is zich wel degelijk bewust van zijn plaats in het programma. “Als Messi populairder blijkt dan ik, dan gun ik hem dat zeer en stel ik me maar wat graag dienstbaar naar hem toe op!”


Vorige artikel
Zakendoen vanuit de achterbank
Volgende artikel
Geen Anne Frank-spektakel dodenherdenking

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...