TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vrijdag is door vele soapliefhebbers rood omcirkeld in hun agenda. Dan komt GTST met de laatste uitzending van het seizoen: een garantie voor spektakel en uiteraard de jaarlijkse cliffhanger. Dit jaar verslikt Lorena zich bij het chanteren van Ludo en is het de vraag of Sjors een duik in het water overleeft.

Sprong in het diepe

Afgelopen jaar hield het verloop van GTST de fans gedurende de hele zomer bezig. Toen moesten de kijkers afwachten wie van de parachutespringers tijdens het vrijgezellenfeest van Nuran door sabotage net iets sneller beneden kwam dan de rest. Het bleek met 1,8 miljoen kijkers de best bekeken aflevering van de soap in elf jaar. Er werd mede met hulp van een app flink gespeculeerd over de ongelukkige. Dit was uiteindelijk Mike.

Wedstrijd

Wellicht dat Sjors binnenkort dus meer tijd over heeft voor spelprogramma's, zoals vier oud-acteurs van GTST dat nu hebben. De heren Bas Muijs, Winston Post, Sebastiaan Labrie en Koert-Jan de Bruijn zullen een team vormen in Fort Boyard. In het bijzondere Franse bouwwerk, gelegen tussen Nantes en Bordeaux, strijden bekende Nederlanders om sleutels en goud. Freek Bartels en Lauren Verster zullen het programma van commentaar voorzien. Fort Boyard zal dit najaar op Nederland 3 verschijnen.


Vorige artikel
'Instelling geen gekkenhuis'
Volgende artikel
Weekeinde vol topsport op televisie

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...