TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Met al het voetbal vergeten mensen al gauw dat er nog twee grote sportevenementen bezig zijn dit weekeinde. Het tennistoernooi van Wimbledon is dan toe aan zijn finales, als zowel de mannen als vrouwen om de winst zullen spelen. De renners in de Tour de France stappen daarentegen zaterdag pas op de fiets.

Uitstapje

De Tour de France zal vanaf zaterdag starten vanuit het Engelse Leeds. Daar is het hele parcours van 190 kilometer zo'n beetje waterpas gemaakt voor de lokale favoriet Mark Cavendish. De sprinter moet de trots van het land worden door met de gele trui nog twee dagen door het land te rijden, voordat het wielercircus Frankrijk binnenkomt. Nederland 1 en Eurosport zullen de kijker van beelden voorzien. De Touruitzendingen starten zaterdag en zondag respectievelijk rond 12.00 en 13.00 uur.

Finales

Dan de Wimbledonfinales. Novak Djokovic neemt het daarin op tegen toernooi-icoon Roger Federer, die alweer voor zijn negende finale verschijnt op het Londense gras. Djokovic speelt 'slechts' voor de derde keer de finale. Bij de vrouwen is het, zoals de laatste jaren bij alle Grand Slams het geval, een verrassing wie er in de eindstrijd staan. Dit keer gaat de wedstrijd tussen de Canadese Eugenie Bouchard en de Tsjechische Petra Kvitova.

De vrouwenfinale begint zaterdag om 14.00 uur en de mannen spelen zondag om dezelfde tijd. De wedstrijden zijn op Fox Sport te zien.


Vorige artikel
Laatste aflevering GTST
Volgende artikel
"Geld verdienen belangrijkst voor Johan ..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...