TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Rene van der Gijp heeft in Trouw hard uitgehaald naar Johan Derksen. De analist van Voetbal International meent dat zijn collega geen hart heeft voor het programma en de fans in de steek laat. "Als ik met ze op de foto ga, dan is hij alweer onderweg naar huis", aldus Van der Gijp tegen de krant.

Voor het geld

De doorgaans goedlachse Gijp weet maar al te goed waar de populariteit van VI ligt. "Het contact met het publiek is een wezenlijk onderdeel van ons succes,” zo weet hij. “Maar ik heb soms het idee dat geld verdienen voor Johan belangrijker is dan plezier beleven aan het maken van zo'n programma."

Overigens weet Derksen tijdens VI Oranje wel de goede snaar te raken, al kan die indruk ook andere oorzaken hebben. Van der Gijp: "Voor mij is dit vooral goed vol te houden doordat ik af en toe met Genee zo dronken als een aap kan worden."

Bom

Na de eerdere ruzie tussen Johan Derksen en Wilfred Genee is dit wellicht weer een gevaar voor de toekomst van het RTL-programma. "Leg ik een bom onder het programma? Ja, misschien, maar iemand moet het toch doen? Het zou toch veel erger zijn als we ons pas gaan afvragen wat er aan de hand is als er straks nog maar 100.000 kijkers zijn?"


Vorige artikel
Weekeinde vol topsport op televisie
Volgende artikel
De Nederlandse Teen Mom

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...