TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dinsdagavond start BNN met Vier Handen op één Buik. In dit programma begeleidt een achttal bekende Nederlanders een groep aankomende tienermoeders. Het doel is om zowel de moeder als het kind van een goede start te kunnen voorzien. Dit is nodig, want tienermoeder wordt je meestal niet gepland.

Uitdaging

Tatum Dagelet is een van de presentatoren die de aankomende moeders gaat begeleiden. Zij doet dit samen met -houd u vast- Leontien van Moorsel, Tanja Jess, Froukje de Both, Tooske Ragas, Barbara Barend en Ellemieke Vermolen. De 'Brutale Meid' van weleer gaat dinsdag met plezier voor de televisie zitten. “Vier Handen op één Buik is een waanzinnig en bijzonder programma om te mogen maken,” zo zegt ze op de website van BNN. “ Het was een enorme uitdaging Toria te mogen begeleiden, niet makkelijk, maar uiteindelijk wel dankbaar!”

Ongepland

Want Dagelet bezoekt in de eerste aflevering de vijftienjarige Toria. Zij raakte zwanger van een jongen die naast de one-night-stand niet zo goed kende. Er staat nu heel wat aan te komen voor de aanstaande moeder, die toch uiteindelijk ook nog een kind is. Zal het lukken om haar klaar te stomen voor het moederschap? En zal ze nu eindelijk eens stoppen met roken? Vier Handen op één Buik is vanaf dinsdag 8 juli te zien om 20.25 uur bij BNN op Nederland 3.


Vorige artikel
"Geld verdienen belangrijkst voor Johan ..
Volgende artikel
Menno Buch overleden

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...