TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De makers van De Wereld Draait Door moeten mogelijk op zoek naar een nieuwe presentator. In een opgedoken filmpje ter ere van een schooljubileum, bekende Matthijs van Nieuwkerk na volgend seizoen te gaan stoppen.

Feest

De gelegenheid voor het filmpje is het 55-jarig jubileum van het Willibrord Gymnasium in Deurne. Tijdens dit evenement assisteert hij een jonge presentator van de school, waar Van Nieuwkerk op een gegeven moment tegen begint te praten. “Wij gaan seizoen 10 maken,” zo zegt hij. “Dat ga ik zeker afmaken. Daar heb ik zin in... groots feest. Ik denk dat het mijn laatste jaar wordt. Dan is het mooi geweest.”

Geen commentaar

Hoe waarschijnlijk is het dat een camerabewuste, ervaren presentator iets dergelijks zegt als het niet klopt? Of verklapte hij iets wat hij nog niet mag zeggen? Hoe dan ook zeggen de managers om de presentator heen van niets van stoppen te weten. Volgens Julia Wolff, de persoonlijke manager van Van Nieuwkerk, zegt dit filmpje “niet zo veel”. Netmanager Marcel Peek van Nederland 1 houdt ook de boot af tegen AD.nl. “Ik ga natuurlijk niet reageren op een uitspraak in een opgedoken Youtube-filmpje. Het gaat fantastisch met DWDD op Nederland 1. Wat mij betreft blijft Matthijs dat nog jaren presenteren.”


Vorige artikel
Menno Buch overleden
Volgende artikel
"Publieke omroep te links"

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...