TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nu het wereldkampioenschap voetbal eindigt, zullen wij Milow ook niet meer gaan zien op televisie. Een stuk minder in ieder geval. De Belgische zanger voorzag de afgelopen weken Studio Brasil van een muzikale toon door geïmproviseerde liedjes te spelen. “Ik had nog nooit eerder zoiets gedaan, dus voor mij is het ook afwachten,” zo zegt hij tegen Spits.

Jukebox

Naar aanleiding van een voorgaande WK-wedstrijd pakte Milow zijn zwart-geel-rode gitaar en probeerde de sfeer met zorgvuldig uitgekozen liedjes te vertolken. “Tot voor kort zag ik mij helemaal niet zo, ik was niet echt van het improviseren. Maar ik heb mezelf kennelijk onderschat. Ik koos bewust liedjes van buiten het voetbal, de uitdaging was om het dan toch te laten werken.”

Voor volk en vaderland

Naast bij de wedstrijden van Oranje was de zanger ook bij de wedstrijden van de Rode Duivels, die klaar stonden om de wereld met goede voetballers te verrassen. Dan kijk je toch liever met landgenoten in het café? “Dat is wel hetgeen waardoor ik het langst getwijfeld heb of ik mee wilde doen; ik wist dat ik alle matchen van België in de studio zou moeten kijken. Dat ging soms wel met pijn in het hart, maar ik heb toch het gevoel dat ik een steentje kon bijdragen aan het bekender maken van de Belgische ploeg in Nederland.”


Vorige artikel
"Publieke omroep te links"
Volgende artikel
Naamsverandering gaat volgende maand in

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...