TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Eind volgende maand start Net5 weer met een nieuw seizoen Grenzeloos Verliefd. In het programma worden Nederlanders gevolgd die door de liefde in het buitenland terecht zijn gekomen. Het is alweer het achtste seizoen van het succesvolle programma.

In den vreemde

Romy is helemaal gek op Ala uit Tunesië. Ze geeft haar baan op en zegt haar familie gedag om naar Noord-Afrika te verhuizen. Dit is moeilijk, want de cultuur is haar onbekend en ook de taal heeft Romy nog niet onder de knie. Maar buiten het feit dat ze niet veel kan, mag ook niet bijster veel in het islamitische land. Even alleen als vrouw naar de winkel toe? Vergeet het maar. Het is een heel ander land dan Nederland, maar gaat dat niet in de weg staan voor haar liefde voor Ala?

Verre Oosten

Nog zo'n land met een moeilijke taal: Zuid-Korea. Rob volgt zijn geliefde Min Jee daarheen om zich samen te vestigen. Hij kan de menukaart niet lezen, maar dat maakt toch niet uit: hij vindt het Koreaanse eten toch niet lekker. Best lastig wanneer ze geen boerenkool verkopen in de supermarkt. Grenzeloos Verliefd is vanaf dinsdag 26 augustus wekelijks te zien op Net5 om 20.30 uur.


Vorige artikel
Naamsverandering gaat volgende maand in
Volgende artikel
Eeh.. wie ben jij?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...