TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wat doe je als je date van gisteravond je niet meer herkent? Boos worden? Teleurgesteld afdruipen? Henry zet door om haar hart alsnog te veroveren. Dit doet hij in de film 50 First Dates, die woensdag op RTL5 wordt uitgezonden. Want misschien is er wel een reden waarom ze zo doet..

Een nacht

Henry Roth is teleurgesteld in de liefde. Hij werd ooit gedumpt door Tracy, de liefde van zijn leven, waarna hij geen band meer wil opbouwen met de vrouwen die hij ontmoet tijdens het uitgaan. Na een gezamenlijke overnachting verzint Henry alle smoesjes bij elkaar om ze nooit meer te zien. Zijn kameraad Ula heeft gek genoeg geen problemen om zich te binden, gezien zijn vrouw en vijf kinderen. Samen wonen de vrienden op het altijd zonnige Hawaii.

Droomvrouw

Op een dag komt Henry een dame tegen waarbij het anders is: Lucy. Hij weet haar te versieren en ze hebben een fijne date samen. De volgende dag komen ze elkaar weer tegen en heeft Lucy geen flauw idee wie die kerel is die tegen haar aan het praten is. Door een ongeluk heeft ze een probleem met haar langetermijngeheugen, waardoor ze niets langer dan een dag weet te onthouden. Hoe pakt Henry dit aan, nu hij helemaal verliefd is? Een nieuwe teleurstelling in de liefde zal hem te veel worden. 50 First Dates is woensdag 16 juli te zien op RTL5. De film begint om 20.30 uur.


Vorige artikel
Op klompen naar Korea
Volgende artikel
Weerman maakt come-back

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...