TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


BNN heeft besloten de start van het nieuwe seizoen Ranking The Stars uit te stellen. De omroep kwam tot het besluit door de aanslag op het passagiersvliegtuig in Oekraïne, waar bijna driehonderd slachtoffers vielen: het merendeel daarvan is Nederlander.

Vrolijke kop

Een woordvoerder van BNN verklaart deze beslissing op Metronieuws. “Heel Nederland is aangeslagen, BNN en Paul de Leeuw ook, dus hebben we besloten Ranking The Stars zondagavond niet uit te zenden.'' Overdreven vrolijkheid is kortweg niet passend op dit moment. Presentator Paul de Leeuw stemde daar volledig mee in: “Ik wil mijn vrolijke kop niet zien het komend weekend op tv,'' zo twitterde hij.

Omgegooid

Sowieso verandert er het een en ander op televisie. Zo vervalt vrijdag het uitzenden van het TROS Muziekfeest op het Plein en de middaguitzendingen van Lingo, Toen was geluk nog heel Gewoon, De rijdende Rechter en De slimste Mens. Het NCRV-programma De Urker Vissers komt daarentegen wel op televisie. Deze was donderdagavond uit de programmering gehaald, maar wordt nu alsnog uitgezonden.

Ook komen er extra lange uitzendingen van het NOS Journaal en het RTL Nieuws. Hierdoor wordt onder andere De Avondetappe en Flikken Maastricht zo'n twintig minuten later uitgezonden.


Vorige artikel
Weerman maakt come-back
Volgende artikel
Laatste seizoen Nikita van start

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...