TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nikita is terug! Aankomende zondag zendt Veronica de eerste uitzending van het laatste seizoen uit. Hierin moet de hoofdrolspeelster alle zeilen bijzetten om niet in verkeerde handen te vallen, want zowel de overheid als een groep criminelen heeft het op haar voorzien.

Vluchten

Nikita probeert dus een beetje uit de wind te blijven. Ze heeft alle reden om op de vlucht te gaan, want ze wordt gezocht door alle inlichtingendiensten die je kan bedenken wegens de moord op de Amerikaanse president. Terwijl ze van de radar af is, probeert ze haar onschuld aan te tonen.

Hierbij krijgt ze hulp van wat oude vrienden. Michael, ooit afgewezen door Nikita, heeft een team van hackers en oud-CIA-medewerkers aan zijn zijde die haar willen helpen. Ze gaan bij wijze van tegenaanval achter Division aan. Een geheimzinnige organisatie die niet moeilijk doet om geweld en iets met deze moordaanslag te maken moet hebben.

Doodstraf

Nikita werd ooit gered van de doodstraf door leden van deze club. Mooi voor haar, zou je zeggen, maar ze werd vervolgens gehersenspoeld en getraind als gewetenloze moordenaar en spion. Ze vertrok uit de organisatie en wilde de misstanden van Divison aan het licht brengen. Iets wat haar geen vrienden heeft opgeleverd.

Nikita is vanaf zondag 27 juli wekelijks te zien op Veronica. De uitzending begint om 22.20 uur op Veronica. In totaal zijn er zes afleveringen in het vierde seizoen.


Vorige artikel
Er wordt zondag niet gerankt
Volgende artikel
Journalisten "een stap te ver"

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...