TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De oefenwedstrijden van het Nederlands voetbalelftal blijven op SBS6 worden uitgezonden. Dit is het resultaat van een nieuwe bieding, waar de volkszender als sterkste uit de bus kwam. Hans Kraay junior kan dus met zijn microfoon blijven opdraven, maar hoeft vanaf nu niet meer bang te zijn voor de vraaggesprekken.

Verheugd

De zender is uitermate blij dat het de concurrentie een stap voor is gebleven. "We zijn verheugd dat de oefeninterlands van het Nederlands elftal weer bij SBS6 te zien zijn," zo zegt programmadirecteur Remko van Westerloo tegen Nu.nl. Westerloo vindt het voetbal goed passen bij zijn bedrijf. "Het Nederlands elftal past uitstekend bij het gevoel van onze brede volkszender. Daarnaast is het leuk dat wij hiermee een mooie SBS-traditie voortzetten."

Debuut

Aankomende september kan de kijker al op SBS6 genieten van het team dat in Brazilië zo verrassend goed presteerde. Oranje, dat met Guus Hiddink een andere bondscoach op de bank zal hebben, speelt op de vierde dag van die maand een wedstrijd in en tegen Italië. De kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië wordt vijf dagen later gespeeld, maar is te zien op een andere zender. De NOS heeft de kwalificatiewedstrijden bedongen in aanloop op het Europees kampioenschap in Frankrijk in 2016.


Vorige artikel
Journalisten "een stap te ver"
Volgende artikel
RTL7 krijgt autoprogramma

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...