TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na jaren van trouwe dienst op televisie lijkt nu Vermist zelf te verdwijnen. Het programma is niet opgenomen in het nieuwe uitzendschema van de publieke omroep, zo schrijft het AD. De AVROTROS, dat het uitzendt, ziet nog mogelijkheden om het te behouden voor de televisie. ''Het is gelukkig nog geen gelopen race.”

Plek vinden

“We zijn nog aan het kijken of er ergens plek is in het schema,'' zo zegt een woordvoerder van de omroep. Ondanks dat lijkt hij zich te berusten in het beleid van de NPO dat vernieuwing van het televisieaanbod stimuleert. Aangezien Vermist al sinds 1996 draait, is het een logisch 'slachtoffer'. ''Er wordt ons wel eens verweten dat we maar eindeloos doorgaan met programmareeksen. Als je plaats wil maken voor nieuwe programma's, zul je ruimte moeten maken,” zo zegt hij.

Nieuw programma?

Vermist probeert vermiste personen op te sporen met hulp van de kijker. Ondanks dat het wellicht verdwijnt, wordt er misschien wel weinig vernieuwd. De woordvoerder: “We zijn in gesprek met Jaap Jongbloed over een nieuw programma, dat in hetzelfde genre zou kunnen zijn.'' Wat er ook gebeurt: de laatste aflevering van Vermist is nog niet op tv geweest. Op 23 september start het nieuwe seizoen hiervan. Mogelijk het afscheidstournee van het programma.


Vorige artikel
RTL7 krijgt autoprogramma
Volgende artikel
Groeten aan Max

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...