TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ali B. start dit weekeinde met zijn nieuwe muziekprogramma: Ali B. en de Muziekkaravaan (TROS). Dit levert hem een mooi reisje op. Want in de Marokkaanse stand Fez nodigt hij acht bekende Nederlanders uit waarmee hij over muziek gaat praten. Hieronder zijn zangers als Stef Bos, Huub van der Lubbe en Douwe Bob.

Uitlaatklep

Ook Charly Luske, Birgit Schuurman, Sharon den Adel, Iris Hond en Ellen ten Damme komen langs in Fez. In een stadsvilla zijn ze te gast, vanwaar ze de stad zullen verkennen. Ali B. vindt praten over muziek belangrijk, zo zegt hij in Metro. “Muziek is een uitlaatklep voor veel zangers, maar je hoort eigenlijk nooit hoe een artiest zich voelde toen hij zijn nummer schreef, terwijl ik dat juist heel interessante informatie vind. Het maakt me extra nieuwsgierig naar het liedje.”

Voice

Ook is de rapper bezig met The Voice of Holland, dat recentelijk met de opnames is begonnen. Het is geen zekerheidje geweest dat Ali ook dit jaar weer jurylid zou zijn. “Elk jaar bekijk ik de aanvraag opnieuw. Maar de makers kwamen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar ik wel weer zin in had. Welke dat zijn, mag ik niet verklappen, maar de TVOH-coaches in het buitenland zullen versteld staan van hoe wij het hebben aangepakt.”

Ali B. en de Muziekkaravaan is vanaf aankomende zondag te zien op Nederland 3. De uitzending begint om 20.25 uur.


Vorige artikel
Danny Ghosen naar EO
Volgende artikel
Lingo-kijkers zappen niet

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...