TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Maandag staat weer een nieuw seizoen van Voetbal International op de planning. Genee, Gijp en Derksen gaan ons weer bijpraten over de laatste ontwikkelingen in het voetbal. Voetbal inderdaad, u leest het goed. Ze zijn de laatste tijd wel eens uitgeweken van de kern van het programma. "Misschien zijn we wat doorgeschoten," zo geeft de presentator toe.

WK

Soms lijkt VI TV meer op een café dan op een praatprogramma over de populairste sport ter wereld. Maar de mannen hebben zich niet altijd met bijzaken bezig gehouden. De overgang van praten over voetbal tot het maken van platte opmerkingen vond plaats tijdens het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. Genee op Telegraaf.nl: "In 2010, toen we tijdens het WK ook elke dag op tv kwamen, was ik het zelf die dacht: zoveel zendtijd alleen serieus over voetbal praten, is niet te doen."

Zijstapjes

Er moesten dus ook andere gespreksonderwerpen komen. En dat viel goed in de smaak bij het publiek. "Toen zijn we zijstapjes gaan maken en kwam die andere Derksen naar voren, grappig, ad rem. En René kwam nóg meer in zijn element. Zo werden we steeds populairder. Maar het werd soms ook heel plat, of té direct. Ik denk dat we weer kunnen knallen. De frisheid is terug. We moeten ons revancheren.''


Vorige artikel
Opereren met een zaag
Volgende artikel
Haastige spoed...

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...