TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Frits Wester (52) gaat scheiden van zijn vrouw Marjolein. Dit bevestigde hij tegenover RTL Boulevard. Na een huwelijk van 21 jaar verlaat de politiek verslaggever van het RTL Nieuws haar voor een 22 jaar jongere Friezin. "Ik ga niet ontkennen dat ik een nieuwe relatie heb.”

Ontkennen

Zijn vrouw bevestigde de buitenechtelijke liefde maandag tegen Boulevard, waarna ook de reactie van Wester niet lang op zich liet wachten. Wester vond het lang duren voordat het verhaal uitkwam. “Het speelt al een aantal maanden, dus het verbaast me dat het nu pas naar buiten komt,” zegt hij tegen het AD. “Ik vind het behoorlijk privé, dus veel ga ik er niet over zeggen. Achter elk verhaal schuilt een ander verhaal.”

Recidive

Marjolein is op zijn zachtst gezegd teleurgesteld. "Het is niet de eerste keer dat Frits is gevallen voor iemand anders. Voor mij was nu de maat vol. Daarom heb ik in juli besloten om een einde te maken aan ons huwelijk," vertrouwt ze Boulevard toe. “Deze week komt hij zijn laatste spullen uit ons huis halen.”

Frits Wester zijn gevoel is iets meer dubbel. “Verdriet en verliefdheid strijden om de voorrang. Eerst moet ik even wat dingen regelen, daarna ga ik weer aan het werk


Vorige artikel
Koblenko aan de kant gezet
Volgende artikel
Deelnemer Expeditie Robinson onwel

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...