TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Tijdens het eerste seizoen van het programma voelde hij al dat er een vervolg moest komen. Nu SynDroom donderdag aan het tweede seizoen begint, kan presentator Johnny de Mol tevreden zijn. Hierin gaat hij op pad met verstandelijk gehandicapten om hun droom te laten uitkomen.

Down met de DJ

Het vorige seizoen heeft niet alleen bij De Mol wat los gemaakt, maar ook bij bekende tv-kijkers. DJ Hardwell meldde zich bij de televisiemaker, of hij nog wat kon betekenen. Nou, en of hij dat kon.

Jeroen, een jongen met het syndroom van down die meedeed aan het programma, is een grote fan van 's werelds populairste DJ. "Hij zou al blij zijn met een handtekening,” zegt De Mol in Spits. “Maar we werden uitgenodigd naar Ibiza te komen om daar een feest mee te maken. Ook kreeg Jeroen privé dj-les en mocht hij naast Hardwell op het podium staan."

Afstand houden

Het omgaan met gehandicapten vergt een andere aanpak dan bij 'gewone' mensen. Johnny de Mol leert ook steeds meer hiervan. "Vaak is het zo dat de deelnemers het gevoel hebben er een beste vriend bij te hebben,” zo schetst hij.

“Ik heb geleerd om gepaste afstand te bewaren. Een keer heb ik mijn telefoonnummer gegeven, maar daar werd niet zo netjes mee omgegaan. Er zat geen rem op. Ik ben er wel wat voorzichtiger in geworden." SynDroom is vanaf donderdagavond 28 augustus te zien om 21.30 uur op RTL4.


Vorige artikel
Roddelkoning keert terug
Volgende artikel
Lama wordt psychiater

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...