TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ruben van der Meer start binnenkort met een nieuw televisieprogramma. In HUA TV zal de cabaretier zich bezighouden met sketches en humoristische filmpjes. Eigenlijk bestaat de naam al twee jaar, maar dan op internet. Het werd tijd dat daar verandering in kwam, zo zegt Van der Meer in Spits: “Filmpjes als die met de Psychihater moeten op tv. Die zijn zo goed geworden.”

Televisie vs internet

De oud-Lama verwijst hiermee naar een van de typetjes die hij op internet groot heeft laten worden: dat van een egocentrische psychiater. Want het is gemakkelijker om deze daar te ontwikkelen. “Als je iets bij een omroep probeert te slijten, moet je eerst uitgebreid overleggen, gaat iedereen er iets over zeggen en moet het uiteindelijk worden aangepast. Het lekkere van een eigen kanaal op Youtube is dat je het meteen kan maken. Op tv is te weinig ruimte om te improviseren.”

Maar niet alles is ideaal op internet, zo meent Van der Meer. De aandacht is te snel verschoven naar andere content. “Stel, jij plaatst een leuk filmpje en op dat moment verschijnt er ook net een filmpje van een onthoofding online, dan verdwijnt alles wat daar niet mee te maken heeft naar de achtergrond.”

Superblij

Mede om die reden dus ook de stap naar televisie. “Ik ben echt super blij dat HUA TV nu ook op tv is te zien. Online heb ik lekker de tijd kunnen nemen om het te ontwikkelen en uit te proberen en we zijn er helemaal klaar voor.” Het programma heet voluit Hier Uw Advertentie Televisie

en is vanaf maandag 15 september te zien op Veronica. De eerste aflevering begint om 20.25 uur.


Vorige artikel
Geen vrienden met gehandicapten
Volgende artikel
Jan Smit en Gerard Joling gouden duo

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...