TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Ruud de Wild gaat naar alle waarschijnlijkheid een rol spelen in Flikken Maastricht, zo schrijft Mediacourant donderdag. De DJ zat in een radio-uitzending met Victor Reinier, de hoofdrolspeler van de politieserie, toen hij deze wens uitsprak. "Ik beloof het uit de grond van mijn hart," was het antwoord.

Kaasboer

“Ik wil gewoon een keer een lijk spelen," zo sprak De Wild uit op Radio1. "Of laat me eens een kaasboer zijn of iemand die langsloopt." Reinier, die als ambassadeur van de KWF Kankerbestrijding optrad, zei dat hij wel wat kon regelen als hij een mooie donatie deed. Reinier: “Denk erover na en dan beloof ik jou uit de grond van mijn hart: dan wel een lijk, dan wel een kaasboer." Een hoog bedrag kan Ruud de Wild echter niet beloven: "Ik heb twee scheidingen achter de rug, ha ha.”

Belofte

Hoewel de belofte overtuigend klinkt heeft het toch weinig om het lijf. Twee jaar geleden liet PVV-politicus Dion Graus live op televisie zijn haar afknippen door Reinier om een rol af te dwingen in Flikken Maastricht. De Limburger wilde een rol als dierenagent op zich nemen, maar ruim twee jaar na dato, en vele verzonden brieven, wordt hij nog immer genegeerd.


Vorige artikel
Bekend gezicht verlaat CNN
Volgende artikel
Even voorstellen..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...