TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Briefpapier bij de hand! Komende zondag staat de bekende voorstelaflevering van Boer Zoekt Vrouw weer op het programma. Hierin maken de kijkers kennis met de boeren die via het KRO-programma op zoek willen naar een partner.

Zoektocht

Het is voor de redactie van Boer Zoekt Vrouw elke keer weer een grote schifting. Per seizoen melden er zo'n vierhonderd boeren zich aan, natuurlijk veel te veel om allemaal op de televisie te kunnen komen. De tien boeren die zijn overgebleven zijn gekozen op urgentie en diversiteit. Presentatrice Yvon Jaspers denkt met deze oogst koppeltjes te kunnen gaan vormen en heeft zelfs een tip voor een bepaalde groep kijkers. “Vrouwen ouder dan zestig die moeten zeker gaan kijken. Er zit een man bij van 65 waarvan ik denk nou nou, die moet je niet zomaar laten gaan,” zo zegt ze in Spits.

Eigen boer eerst

Dit jaar dus geen internationale versie, met Nederlandse boeren die in andere landen wonen. Jaspers zegt positieve reacties te hebben ontvangen over deze versie en acht te kans groot dat er later nog eens een seizoen komt. “Het was niet voor een keer. Misschien doen we het over een tijdje wel nog een keer. Ze kunnen goed naast elkaar bestaan. Maar we zijn blij dat we nu weer naar Groningen, naar Limburg en noem maar op kunnen.”

Op 4 januari begint het seizoen van BZV.


Vorige artikel
Ruud de Wild als dode kaasboer?
Volgende artikel
Een koningsdrama

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...