TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Na tien seizoenen zit er nog steeds geen sleet op de formule, zo moeten ze gedacht hebben bij de EO, want de evangelisten starten maandagavond met het achtste seizoen van Het Familiediner. Presentator Bert van Leeuwen staat weer klaar om bemiddelend familieleden weer tot elkaar te brengen.

Stoppen

Ondanks geruchten dat het programma op zou houden, weet het Familiediner van geen wijken. Van Leeuwen zegt in Spits dat er nooit sprake is geweest van stoppen, al snapt hij wel hoe deze bewering de wereld in is gekomen. "Dat was een raar gerucht in RTL Boulevard. Ik heb ze meteen gebeld om te zeggen dat het niet klopt en ze hebben het gerectificeerd. Ik snap wel waar het vandaan komt, want er is natuurlijk wel wat aan de hand bij NPO1. Programma's die het goed deden, zoals Vermist en DNA Onbekend, moeten stoppen. Iemand zal ergens hebben bedacht dat Het Familiediner daar ook bij zou horen."

Vetes

Broer en zus met mot, moeder die duidelijk laat weten haar schoonzoon nooit gemogen te hebben. Het zijn slechts twee voorbeelden van hoe het mis kan gaan. Een vurig conflict of ijzige stilte? De rest van de familie lijdt er vaak het meeste onder. Zij melden zich dan ook meestal bij het EO-programma. “ De meeste ruzies zijn na een paar dagen opgelost. Waar ik kom hebben mensen de hakken in het zand gezet en praten ze vaak al jaren niet meer met elkaar. Het is raar dat een tv-programma dan voor een doorbraak kan zorgen, maar het werkt wel.”

Het Familiediner is vanaf maandag 8 september te zien 22.10 uur op NPO1.


Vorige artikel
Een koningsdrama
Volgende artikel
BNN duikt in onbekende wereld

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...