TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Aankomende zondag start RTL4 met de serie Nieuwe Buren. De serie is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort. Hierin verwachten Peter en Eva een kind en verhuizen ze van het drukke Amsterdam naar Almere, waar ze net wat meer leefruimte hebben. Daar verloopt hun leven net iets anders als ze gedacht hadden.

Almere

Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans, de vertolkers van dit koppel, krijgen in de serie een miskraam en zijn intens verdrietig. Hun nieuwe buren, Steef en Rebecca (Thijs Römer en Katja Schuurman), proberen dit op een onorthodoxe manier te verhelpen. Onder het thema 'spanning en afleiding' stellen ze een partnerruil voor. Peter en Eva gaan hier zichzelf verrassend op in, maar beseffen niet wat de gevolgen zijn.

Koppels

De twee stellen zijn in het dagelijkse leven ook samen. Het is dus bijzonder dat ze nu ook partners spelen voor de camera. Römer: "Ik denk dat we niet zo veel samen moeten spelen, alleen als er een goede reden is. Die is er nu." Dan rest de vraag nog of de koppels ook in het echte leven een zelfde band heeft met de buren. Dat blijkt mee te vallen. Van Doesburgh in Spits: "Ik heb in Amsterdam nog nooit zoveel contact gehad met de buren. We kennen ze en helpen elkaar alleen met wat kleine dingetjes." Nieuwe Buren is vanaf zondag 14 september te zien om 21.00 uur op RTL4.


Vorige artikel
BNN duikt in onbekende wereld
Volgende artikel
Ouderen veroveren Duitsland (met muziek)

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...