TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Abby Sciuto is het meest opvallende karakter in misdaadserie NCIS. De rol van de alternatieve forensisch wetenschapper -te zien op SBS6- is dan ook bijzonder gewaardeerd, zo zegt haar vertolkster. "Ik krijg heel veel fanmail en tweets. Ook van meisjes die acht waren toen ze NCIS begonnen te kijken en nu een exacte wetenschap studeren."

Niet in een hokje

Pauley Perrette was erbij toen twaalf jaar geleden de serie startte. Ze houdt echt van dit personage, zo bekent ze in Spits. "Ik ben Abby's grootste fan. Ze is zo anders dan alle andere personages op de televisie. Ze past niet in een hokje. Ze wordt vaak als gothic gezien, maar ik heb er altijd voor gewaakt dat ze zo wordt genoemd in de show." In plaats van een clichématig duister en duivelaanbiddend type is Abby vrolijk, gelovig en slim.

Alleen NCIS

Hoewel ze een belangrijke rol heeft in een grote serie, heeft Perrette buiten NCIS geen ander acteerwerk. Wordt ze niet gevraagd, misschien? Perrette legt uit: "Praktisch gezien is dat niet te doen. We maken hele lange dagen bij NCIS,” zo zegt ze. Maar naast haar rol als Abby is ze nog muzikant, bakker en vrijwilliger bij een dierenasiel, een waterputtenproject en een blijf-van-mijn-lijfhuis. “Dus ik heb mijn handen vol en iets in plaats van NCIS is voor mij geen optie. Ik mag Abby spelen, ik heb al de beste baan in de wereld."


Vorige artikel
Max is boos
Volgende artikel
Terug de kast in!

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...