TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De komende twee zondagen komt BNN met interessante programma's. Zo bewijst Spuiten en Slikken deze zondag dat de anticonceptiepil helemaal niet zo veilig is. De week daarna bezoeken de makers van 'Je Zal Het Maar Zijn' een paar afwijkende koppels.

Bittere pil

Het seks- en drugsprogramma komt er achter dat de nieuwste generatie anticonceptiepillen de kans op trombose (bloedpropjes in aderen) verhoogt. "Ik kan me niet voorstellen dat vrouwen kiezen voor en derde- of vierdegeneratiepil als ze weten dat wetenschappelijk is aangetoond dat deze pil een extra verhoogd risico geeft op trombose," zo zegt een specialist in de uitzending. Toch blijkt door een steekproef van Spuiten en Slikken dat huisartsen hier geen rekening mee houden. Het programma is zondag 21 september om 22.00 uur te zien op NPO3.

Anders

In de komende aflevering van 'Je Zal Het Maar Zijn' volgt Sophie Hilbrand bijzondere koppels. Zo heb je Jory, een homo van 23 jaar. Hij heeft een relatie gekregen met de negentien jaar oudere Patricia. Is hij dan automatisch geen homo meer? En hoe beleeft hij het grote leeftijdsverschil tussen de twee? Het zijn vragen die Hilbrand Jory zal voorleggen.

Wilrieke en Sebastiaan lijken van een afstandje een gewoon koppel met drie kinderen, maar de twee hebben een verregaande open relatie. De vraag is hoe (en of) ze een goed voorbeeld kunnen geven voor hun kroost. De uitzending van 'Je Zal Het Maar Zijn' is zondag 28 september om 21.15 uur te zien op NPO3.


Vorige artikel
'Het is geen gothic'
Volgende artikel
Weerman herstelt redelijk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...