TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het gaat relatief goed met Peter Timofeeff (64). De weerman van het RTL Nieuws werd deze week getroffen door een hersenbloeding. Hoewel de revalidatie een behoorlijke tijd zal duren, zijn de verwachtingen van zijn artsen dat Timofeeff er weer geheel bovenop komt.

Kleine stapjes

“Dat was inderdaad even schrikken, een hersenbloeding,” zo zegt de weerman op Twitter. Hij heeft er dan ook behoorlijke fysieke klachten aan overgehouden. Het RTL-gezicht is op dit moment (met wat hulpmiddelen) wel weer fit genoeg om aan zijn herstel te beginnen. “Gisteren al paar voorzichtige stapjes gemaakt met rollator en vandaag al naar het revalidatiecentrum. Iedereen dank ik voor de lieve wensen.”

Terug op televisie?

Peter Timofeeff is een meteoroloog die naast zijn functie van weerman ook docent voor collega's in opleiding is. In zijn 'vrije tijd' is hij ook gemeenteraadslid voor een lokale partij in Zeist. Na werk bij onder meer de NOS kwam Timofeeff, toen nog met snor, in 1997 in dienst van RTL. De bekende weerman kwam begin dit jaar juist terug van een half jaar rust die hij had genomen. In 2004 kreeg hij ook al een hersenbloeding. Het is niet bekend of Timofeeff dit keer ook terugkeert op televisie.


Vorige artikel
Terug de kast in!
Volgende artikel
Oscarwinnende film bij Fox

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...